Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ПІДТРИМКИ ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ ВІДБУЛОСЯ В КАМ’ЯНЦІ-ПОДІЛЬСЬКОМУ

Дата: 16.02.2024 18:18
Кількість переглядів: 83

Фото без описуДнями Кам’янець-Подільський район з робочим візитом відвідав заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Володимир Юр’єв.

У рамках поїздки Володимир Юр’єв провів чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення.

За дорученням начальника Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації Олександра Анур’єва участь у засіданні Координаційного центру взяв заступник начальника адміністрації Юрій Завальнюк. До роботи  засідання долучилися представники усіх територіальних громад району.

На початку зустрічі її учасники підбили підсумки  роботи Центру протягом попереднього року, а далі зупинилися на питаннях організації роботи з ветеранами та членами їх родин у ветеранському хабі. окреслили завдання громад у впровадженні експериментального проєкту з професійного навчання учасників бойових дій і осіб з інвалідністю внаслідок війни.

Обговорили також питання щодо придатності складських приміщень для зберігання резерву будівельних матеріалів для відновлення обʼєктів, які зазнали руйнувань внаслідок військової агресії; стану укомплектування ТЦК СП фахівцями із соціальної роботи та потреби їх навчання; стану оформлення паспортів підрозділами міграційної служби та ЦНАП; моніторингу доступності закладів медичної галузі й аптечної мережі для маломобільних груп населення.

Під час засідання також акцентували увагу на діяльності громадських організацій, благодійних фондів у 2023 році та висвітленню актуальних питань, що потребують вирішення спільно з органами виконавчої влади й місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора