Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

РАЙОННА ДИТЯЧА ШКОЛА МИСТЕЦТВ ПРИЙМАЄ ВІТАННЯ ІЗ 50-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ

Дата: 29.05.2019 17:26
Кількість переглядів: 945

Фото без описуКожна школа має свою історію та душу. Душа ж мистецьких закладів освіти – особлива, бо наповнена аурою творчості та любові до прекрасного. І найважливішу роль у цьому відіграють люди – учні та викладачі, без яких будь-який навчальний заклад втрачає свою сутність.

29 травня відзначає 50-річчя з дня заснування районна дитяча  школа мистецтв.

Привітали педагогічний та учнівський колективи із ювілеєм помічник народного депутата України Володимира Мельниченка Сергій Тимчук, перший заступник голови райдержадміністрації Маріанна Великохатько, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Дорож.

З нагоди свята Почесними грамотами Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток культури в районі та виховання підростаючого покоління нагороджено викладача по Фото без описукласу бандури Кам’янець-Подільської районної дитячої школи мистецтв Савіцьку Леонтину Леонідівну, викладача по класу баяна, керівника «народного» оркестру народних інструментів Корбу Василя Олексійовича,  завідувача відділу народних інструментів, «старшого викладача» Морочковського Володимира Миколайовича та  викладача по класу сольного співу, керівника загальношкільного хору учнів Наголюк Тетяну Василівну.

Педагоги також отримали відзнаки від народного депутата України Володимира Мельниченка та відділу культури, туризму, молоді та спорту райдержадміністрації.

Окрім того, Сергій Тимчук від імені народного депутата України Володимира Мельниченка вручив районній дитячій школі мистецтв подарунок до ювілею – кобзу, що є українським символом  мистецтва.

Продовжилося свято концертними номерами у виконанні учнів, викладачів та випускників різних років районної дитячої школи мистецтв.

Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису

 

Фото без опису   Фото без опису

 

Фото без опису   Фото без опису

 

Фото без опису   Фото без опису

 

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора