Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

3 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ІНЖЕНЕРНИХ ВІЙСЬК

Дата: 03.11.2023 10:18
Кількість переглядів: 84

Фото без описуШановні воїни-інженери, працівники Збройних Сил України, ветерани інженерних військ, щиро вітаю Вас з професійним святом.

Уже другий рік поспіль Ви відзначаєте це свято в умовах війни, з честю виконуючи свій військовий обов’язок із захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності нашої держави.

Дякую вам за вірність українському народові, мужність, сумлінну, самовіддану службу, відданість бойовому братерству, за Ваші щоденні подвиги, які дають змогу нашому війську рухатися вперед. Дякую Вашим рідним, котрі слугують надійним тилом, опорою й підтримкою у нелегкій службі.

Вічна пам’ять тим незламним воїнам, які загинули в боротьбі з агресором, до останнього подиху залишаючись вірним ідеалам свободи й нескореності.

Міцного здоров’я й витримки Вам і Вашим сім’ям, побільше радісних та світлих моментів у сьогоднішній круговерті важких подій, добробуту й благополуччя, миру, спокою та всіляких гараздів.

Бережіть себе та повертайтеся якнайскоріше цілими й неушкодженими до рідних домівок, виборовши нарешті таку довгождану перемогу.

З повагою,

Олександр АНУР’ЄВ,

начальник Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора