Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРОВОДИТЬСЯ ОПИТУВАННЯ ВЕТЕРАНІВ І ВЕТЕРАНОК РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ

Дата: 13.10.2023 12:16
Кількість переглядів: 131

Фото без описуУ вересні поточного року за ініціативою Українського ветеранського фонду Міністерства у справах ветеранів України Соціологічна група "Рейтинг" провела ІV Загальнонаціональне опитування.

У рамках цього дослідження визначалось актуальне ставлення суспільства до ветеранів російсько-української війни, уявлення про образ ветерана, потреби та можливі проблеми, з якими стикаються ветерани у цивільному житті.

Наразі проводятиться опитування ветеранів і ветеранок, аби дізнатися чи відчувають вони повагу від суспільства, з якими труднощами зіштовхнуться після повернення з війни та чи виконує держава зобов’язання перед ними.

Посилання на форму опитування: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewtYsn3KJLFyI0YkC0BD6aBFRCiRGf9V3pVRrX53yTpwHxDg/viewform 

Опитування є абсолютно анонімним та проводиться Українським ветеранським фондом з метою з'ясування думки безпосередніх ветеранів російськоукраїнської війни. Інформація, отримана в результаті опитування, буде використана для подальшого аналізу та порівняння результатів досліджень. Ваша участь у цьому процесі надважлива для підтримки ветеранів та сприяння їхній повноцінній реінтеграції до цивільного життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора