Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАЧАЛЬНИК ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СЕРГІЙ ГАМАЛІЙ ПРО БЕЗПЕКОВУ СИТУАЦІЮ В ОБЛАСТІ СТАНОМ НА 3 БЕРЕЗНЯ

Дата: 03.03.2022 15:54
Кількість переглядів: 230

Сьогоднішня ніч на Хмельниччині пройшла спокійно, за виключенням оголошення повітряної тривоги. В області ДРГ не виявлено, ситуація контрольована. Про це під час ранкового брифінгу повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Про головне з брифінгу

- Сьогодні на Хмельниччині розпочнеться робота з упорядкування системи блокпостів. Залишаться тільки ті, які погоджені з органами Національної поліції України. Це пов’язано із необхідністю організувати нормальних рух транспорту, зокрема розвантажити рух гуманітарних вантажів та налагодити логістику.

- Триває робота з облаштування додаткових місць укриття для населення. Силами органів влади, місцевого самоврядування, комунальних служб, управляючих компаній, ОСББ, волонтерів та мешканців населених пунктів в області додатково підготовлено близько 1500 найпростіших укриттів.

- Триває підготовка підрозділів територіальної оборони до відсічі російської агресії. Відбуваються навчання зі стрільби, а сьогодні увечері під контролем поліції та силовиків планується проведення загальнообласного тренування до злагодженого реагування на загрози.

- У разі виявлення за кермом водія у стані сп’яніння, його транспорт буде вилучено на штрафну площадку. Далі авто буде реквізовано на потреби ЗСУ.

- Аграріям області буде дозволено виїжджати у комендантську годину. Дозвіл на виїзд буде погоджуватися через голів тергромад з РВА,  ОВА та органи Нацполіції. Усі переміщення будуть контролюватися поліцейськими та військовими.

- На вулицях населених пунктів освітлення вимикати не будуть. Однак освітленням у будинках і надалі слід користуватися обмежено, за крайньої потреби.

- Головним управлінням Пенсійного фонду України в Хмельницькій області раніше термінів профінансовано пенсійні виплати в сумі 567,5 млн. грн. Гроші для усіх, хто мав отримати пенсії до 10 березня, уже надійшли на картки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора