Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР АНУР’ЄВ ПРИВІТАВ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ЛІСІВНИКІВ РАЙОНУ

Дата: 17.09.2021 15:37
Кількість переглядів: 534

Фото без описуСьогодні, напередодні Дня працівників лісу, голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв привітав із професійним святом працівників державного підприємства «Кам’янець-Подільський лісгосп».

— Важливість професії лісівників для  розвитку суспільства важко переоцінити, — сказав Олександр Вячеславович, вітаючи присутніх у залі із професійним святом. — Саме від вашої роботи залежить правильне функціонування екосистеми, а від сприятливої екологічної ситуації та раціонального використання природних ресурсів, у свою чергу,  залежить і здоров’я нації, і економічний розвиток у країні, а отже, і майбутнє. Тому з нагоди професійного свята щиро бажаю, щоб ваша професія користувалася в суспільстві заслуженою повагою та отримувала належну підтримку від держави.  

Олександр Вячеславович подякував лісівникам за їх нелегку, але таку важливу працю та вручив кращим працівникам галузі району Почесні Грамоти  районної державної адміністрації.

Відповідно до розпорядження голови Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації  Олександра Анур’єва за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток лісового господарства та з нагоди Дня працівника лісу Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено Сергія Драчова, водія лісовозного автомобіля ДП «Кам’янець-Подільський лісгосп», Олега Кліщинського,  лісничого Кадиєвецького лісництва,  та Інну Рудавіну, провідного бухгалтера ДП «Кам’янець-Подільський лісгосп».

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора