Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПІДПРИЄМЕЦЬ — ОДИН ІЗ ГОЛОВНИХ ГРАВЦІВ НА РИНКУ ПРАЦІ

Дата: 07.09.2021 08:50
Кількість переглядів: 260

Щороку в першу неділю вересня в Україні відзначають День підприємця. Це люди, які вносять значний вклад в розвиток економіки країни та забезпечують населення найрізноманітнішими товарами й послугами.

Сьогодні, у Хмельницькій області працюють 87,6 тис. роботодавців, з них 57,2 тис. - фізичні особи. Хмельницька обласна служба зайнятості пропонує та допомагає підприємцям в укомплектуванні вільних робочих місць, компенсує витрати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштованих безробітних на новостворені робочі місця, організовує професійне навчання чи стажування безробітних під потреби роботодавців тощо. Так з початку року 32 суб’єкта малого підприємництва отримали право на компенсацію ЄСВ за 56 безробітних. Певна кількість підприємців нашої області вже оцінили переваги  співпраці зі службою зайнятості та стали її постійними клієнтами та партнерами.

 А для тих, хто має схильності до підприємництва і ще не наважився відкрити свою справу, служба зайнятості пропонує навчання за напрямком «Підприємець-початківець» та професіями орієнтованими на підприємницьку діяльність. Цьогоріч завдяки системній інформаційній та профорієнтаційній роботі, за сприяння служби зайнятості 11 осіб започаткували власну справу шляхом одноразової виплати допомоги по безробіттю. З них: 45,5% - жінки; 45,5% – молодь віком до 35 років; 27,3% - мешканці сільської місцевості; 18,2% - особи, які мають додаткові гарантії щодо працевлаштування.

З нагоди професійного свята колектив Хмельницької обласної служби зайнятості щиро дякує всім підприємцям за співпрацю! Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, надійних ділових партнерів і вірних друзів, втілення намічених планів та нових досягнень.

 

Відділ інформаційної роботи

Хмельницький обласний центр зайнятості

пров. Шевченка,10

м. Хмельницький, Україна, 29000

            тел: +38(0382)-76-46-42

              khm-ocz@kmocz.gov.ua

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора