Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ТЕРИТОРІАЛЬНІ ГРОМАДИ РАЙОНУ УКЛАЛИ ТРИСТОРОННІЙ ДОГОВІР ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО В СФЕРІ УПРАВЛІННЯ ТВЕРДИМИ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ

Дата: 15.06.2021 11:42
Кількість переглядів: 387

Фото без опису11 червня було підписано Меморандум, який дасть змогу зробити величезний крок у вирішенні проблеми зі сміттям:  очільники трьох  сільських рад району уклали тристоронній Договір про співробітництво Слобідсько-Кульчієвецької, Китайгородської та Староушицької територіальної громади в сфері управління твердими побутовими відходами.

Меморандумом передбачається організація централізованого збору і вивезення сміття, що охопить 49 населених пунктів регіону та дозволить поліпшити якість відповідних послуг для 27 тис. мешканців. Держава мотивує проекти муніципального співробітництва та фінансово сприяє їх реалізації. Так, на проект планується залучити понад 19 млн грн, з яких кошти Державного фонду регіонального розвитку складуть зверх 17 мільйонів, що підуть на придбання сміттєзбиральної техніки та необхідного устаткування.

Варто сподіватися, що стихійні сміттєзвалища мають піти в небуття, а громадяни повинні зрозуміти, що чисто там, де не смітять.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора