Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР АНУР’ЄВ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВІДКРИТТІ ПЕРШОГО В ОБЛАСТІ ЦЕНТРУ БЕЗПЕКИ ГРОМАДЯН

Дата: 10.06.2021 15:32
Кількість переглядів: 416

Фото без описуСьогодні в Гуківській територіальній громаді відкрили Центр безпеки громадян.  Це перший такий заклад в Хмельницькій області.

Створено Центр безпеки громадян з метою ефективного та комплексного вирішення питання захисту населення від небезпек. В приміщенні Центру базується особовий склад підрозділу поліції, підстанція екстреної (швидкої) медичної допомоги та особовий склад пожежно-рятувального підрозділу, що дає змогу не лише швидко реагувати на надзвичайні ситуації, а й дозволяє оптимізувати витрати на утримання відповідних служб.

В урочистому відкритті Центру взяли участь голова обласної державної адміністрації Сергій Гамалій, заступниця керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко, голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв, начальник Головного управління  Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій  області Едуард Братко,  начальник Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Руслан Герасимчук, народний депутат Володимир Ватрас, депутати обласної ради та мешканці громади.

Фото без описуЯк зазначив під час вітального слова голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій, реалізація цього проекту стала можливою завдяки великій допомозі Уряду і співпраці держави та місцевого самоврядування.

Загалом на реконструкцію приміщення Центру витратили 8,7 мільйона гривень: 7,70 мільйона гривень надійшло  з Державного фонду регіонального розвитку, а 985 тисяч гривень фінансування з місцевого бюджету громади.

В рамках реконструкції  було  утеплено горище, фасади та цоколь, замінено покрівлю, вікна та двері,  встановлено систему опалення, водогін, каналізацію, пожежну сигналізацію, виконано внутрішні оздоблювальні роботи та благоустрій території.

У Центрі створено всі умови для ефективної роботи і відпочинку працівників служб: є необхідне обладнання, нові меблі, комп’ютерна техніка. Облаштовано робочі кабінети, кімнати для відпочинку та їдальню, бокси для службових авто.

Відповідно до функцій, які виконуватиме Центр,  у його розпорядженні є пожежний автомобіль, обладнаний усім необхідним для гасіння пожеж устаткуванням, поліцейський автомобіль офіцера громади та медичний автомобіль Renault Duster, який громада отримала в рамках реалізації проекту «Доступна медицина».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора