Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ І ЙОГО ЗАСТУПНИКИ ВІДВІДАЛИ СЛОБІДСЬКО-КУЛЬЧІЄВЕЦЬКУ ТА ОРИНИНСЬКУ ГРОМАДИ

Дата: 03.06.2021 15:20
Кількість переглядів: 385

Фото без опису2 червня голова районної державної адміністрації Олександр Анур’єв разом з першим заступником Петром Мосендзом та заступником Юрієм Завальнюком з робочим візитом побували в Слобідсько-Кульчієвецькій і Орининській територіальних громадах.

Під час спілкування із очільниками громад керівництво районної державної адміністрації піднімало питання соціально-економічного розвитку території. Особливу увагу звернули на функціонування на території громади закладів освіти та медицини. Одним із нагальних питань є створення Центрів первинної медико-санітарної допомоги. Під час робочих зустрічей було проаналізовано перепони на цьому шляху та варіанти їх вирішення. 

Під час робочої зустрічі із головою Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Юрієм Волощуком обговорили також питання перспективного будівництва на території громади  дошкільного навчального закладу. З огляду на  масштабність проекту звернули увагу на  шляхи втілення його в життя та можливість співфінансування.

В Орининській територіальній громаді актуальним є питання створення Центру надання адміністративних послуг. Про перспективи, наявні проблеми щодо цього питання та способи їх подолання спілкувалися із керівником громади  Іваном Романчуком.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора