Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ РДА ОЛЕКСАНДР АНУР’ЄВ ПОБУВАВ ІЗ РОБОЧИМ ВІЗИТОМ У 2 ДЕРЖАВНОМУ ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНОМУ ЗАГОНІ

Дата: 13.04.2021 15:35
Кількість переглядів: 412

Фото без опису13 квітня  2 Державний пожежно-рятувальний загін з робочим візитом відвідав голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв. 

У рамках візиту Олександр В’ячеславович поспілкувався з начальником 2 Державного пожежно-рятувального загону Олегом Іванюком і начальником Кам`янець-Подільського міськрайонного відділу Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Віталієм Мельником. В ході спілкування обговорили  проблеми, з якими стикаються рятувальники під час виконання службових обов’язків. Зокрема детально було розглянуто питання забезпечення діяльності пожежно-рятувальних підрозділів для виконання завдань за призначенням. Серед іншого сторони поділилися своїм баченням налагодження плідної співпраці між представниками влади та районного підрозділу Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

У ході візиту Олександр Анур’єв оглянув аварійно-рятувальне обладнання та ознайомився з можливостями наявної  пожежної техніки.  

Така зустріч стала черговим кроком у розвитку дієвої співпраці між районною державною адміністрацією  та рятувальниками району, спрямованої на забезпечення  швидкого й ефективного реагування на надзвичайні ситуації.

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора