Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

УВАГА! ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ!

Дата: 14.01.2021 10:18
Кількість переглядів: 485

Фото без опису29 січня 2021 р., о 10:00, в приміщенні Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації за адресою:  вулиця  Троїцька,  будинок  4, м.Кам’янець-Подільський, з метою врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні відбудуться громадські слухання щодо розгляду проекту «Детального плану території земельної ділянки під розташування масиву садової забудови за межами населених  пунктів на території Староушицької селищної ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області», розробником якого є фізична особа-підприємець Радзіховська Катерина Олексіївна, м.Хмельницький.

Звертаємо увагу, що всі зацікавлені особи мають право подати свої пропозиції по врахуванню громадських інтересів, які будуть розглядатися на громадських слуханнях. Відповідно до законодавства пропозиції мають право подавати:

  1. Повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розробляється Детальний план території;
  2. Юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розробляється Детальний план території;
  3. Власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, та суміжні з територією щодо якої розробляється Детальний план території;
  4. Представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  5. Народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції, надані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Пропозиції громадськості підлягають реєстрації органом місцевого самоврядування та розглядаються розробником і замовником проекту Детального плану території у місячний строк.

За результатами розгляду пропозицій заявнику надається відповідь про їх врахування або обґрунтована відмова.

Пропозиція до Детального плану території подається у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора