Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

РОЗПОЧАВ РОБОТУ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНТАКТ-ЦЕНТР МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ З ПРОТИДІЇ ПОШИРЕННЮ ГОСТРОЇ РЕСПІРАТОРНОЇ ХВОРОБИ COVID-19

Дата: 19.11.2020 13:56
Кількість переглядів: 415

Фото без описуЗа інформацією Міністерства охорони здоров’я України, 2 листопада розпочав роботу всеукраїнський контакт-центр Міністерства охорони здоров’я України з протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, за допомогою якого планується вибудувати систему прямого зв’язку з державою для усіх громадян та інституцій з метою посилення координації та організації заходів протидії COVID-19.

Дзвінки до створеного контакт-центру на номер 0-800-60-20-19 є безкоштовними з усіх номерів фіксованих та мобільних мереж операторів зв’язку України. Для оброблення вхідних дзвінків та здійснення їх технічного супроводу у відповідній CRM-системі буде залучено до 150 операторів.

Алгоритм роботи контакт-центру передбачає також реєстрацію звернення громадянина у відповідній системі, яка автоматично надсилатиме його відповідальній посадовій особі центрального чи місцевого органу влади, спроможній, в межах компетенції, підготувати і надати вичерпну інформацію по суті такого звернення (це стосується питань, відповідей на яких немає в базі даних або по яких необхідні уточнення). Отримана операторами контакт-центру  інформація буде озвучена громадянину.

Просимо врахувати наведену вище інформацію в процесі здійснення заходів, спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора