Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДО УВАГИ ВИБОРЦІВ РАЙОНУ!

Дата: 09.10.2020 11:35
Кількість переглядів: 583

Фото без описуВідповідно до ч. 1 ст. 41  Виборчого Кодексу України відділом ведення Державного реєстру виборців Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації до 13 жовтня 2020 року кожній виборчій комісії буде переданий попередній список виборців та іменні запрошення. А з наступного дня кожен виборець зможе ознайомитись із попереднім списком у приміщенні дільничної виборчої комісії, перевірити там правильність внесених про нього  відомостей (аналогічна інформація відображена у запрошеннях).

Якщо виборець виявив неправильності у попередньому списку виборців, у тому числі не включення, неправильне включення до списку виборців його або інших осіб, наявність або відсутність відміток про постійну нездатність виборця самостійно пересуватися, він має право звернутися до дільничної виборчої комісії або безпосередньо до відділу ведення Державного реєстру  виборців із заявою про уточнення попереднього списку виборців, до якої додаються документи (копії документів), що підтверджують зазначені в ній відомості.

 

Особливо  просимо перевірити  виборців, які:

  • досягли 18 -тиріччя і голосуватимуть вперше;
  • ставали на консульський облік в відомчих установах МЗС;
  • проходили строкову військову службу і демобілізувались;
  • звільнились з установ виконання покарань;

- змінювали  виборчу адресу протягом останнього  року.

 

Той, хто має доступ до мережі Інтернет, може відвідати «Особистий кабінет виборця». Цей програмний ресурс функціонує на офіційному веб-сайті «Державний реєстр виборців» (www.drv.gov.ua) з метою отримання виборцем інформації про включення його до реєстру в будь-який час та в будь-якому місці. Для того, щоб отримати дану інформацію, необхідно зареєструватися на вказаному ресурсі і через деякий час на вашу електронну адресу надійде відповідь.

Якщо у вас немає доступу до мережі Інтернет, зверніться з паспортом до відділу ведення Державного реєстру виборців за адресою:

м. Кам’янець-Подільський,

вул. Троїцька,4

(І поверх адмінбудівлі  райдержадміністрації),

тел. (03849) 5-00-15

Відділ ведення Державного реєстру виборців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора