Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

КОМПАНІЯ БАУЕР ГРУП В УКРАЇНІ

Дата: 07.10.2020 17:11
Кількість переглядів: 455

Фото без описуЗа результатами офіційного візиту Президента України Володимира Зеленського до Республіки Австрія, в рамках проведеного українсько-австрійського бізнес-форуму з представниками Міністерства цифровізації та економічного розвитку Австрії та представниками австрійського бізнесу відбулася презентація компанії БАУЕР щодо впровадження на території України інноваційних рішень зрошення та очищення стічних вод.

З моменту свого заснування в 1930 році БАУЕР ГРУП займається розробкою та виробництвом інноваційних технологій зрошення та очищення стічних вод. Сьогодні — це глобальна компанія, в якій працює 675 співробітників у 17 країнах світу. БАУЕР реалізує свою високоякісну продукцію в близько 100 країн світу.

50 років тому БАУЕР зробив революцію в світі зрошення своєю механічною системою барабанного типу Rainstar. Компанія БАУЕР — найстаріша у світі, що займається зрошенням та вважається лідером технологій в цій галузі. Понад 2,5 мільйона гектарів по всьому світу зрошується системами БАУЕР.

Переваги зрошувальних машин БАУЕР:

Системи барабанного типу Rainstar, широкозахватні системи кругового, фронтального, фронтально-розворотнього типів забезпечують ефективне зрошення ділянок будь-якої форми і розміру. Вони абсолютно точні, економічні у використанні води та енергоефективні.

Елементи керування та комп’ютеризація процесу зрошення, що доступні для кожної системи, забезпечують точні опади в правильній нормі протягом усього процесу зрошення. Врожай гарантовано, тільки якщо полив здійснюється в потрібний час і на правильному етапі вегетації рослин.

Із сучасними розробками, такими як спеціальна технологія VRI (зрошення із нормою, що може варіюватися на різних ділянках), водопостачання може бути індивідуально адаптоване до відповідного типу грунту, видів рослин і стадій їх росту. Це може бути використано для оптимізації розподілу води з одного боку, а з іншого боку можна домогтись дуже точного живлення рослин за допомогою зрошувальних систем.

Спеціальна програма SmartRain, яка підтримує GPS, гарантує зручність віддаленого контролю і управління зрошувальними системами за допомогою мобільного телефону.

БАУЕР також задає нові стандарти в технології очищення стічних вод.

Система BRU, що доступна для поголів’я 400, 1000 і 2000 корів, з 2005 року є міжнародно визнаною системою для виробництва підстилки з гною великої рогатої худоби, що генерується на фермі. За допомогою концепції замкнутого циклу, ферма набуває незалежності від зовнішніх матеріалів . таких як солома або тріска деревини. Значно зменшуються витрати на зберігання та утилізацію гною. Отримана підстилка абсолютно чиста та добре переноситься тваринами. Дослідження показують, що корови почуваються комфортно і дають молоко ще кращої якості.

Розділяючи гній на тверду та рідку фракцію, сепаратори фірми дозволяють знизити обсяг і неприємний запах до мінімуму. Рідка фракція ідеально підходить для внесення на поля в якості добрива за допомогою шлангових систем. Тверду фракцію також можна використовувати як добриво або компост. Крім того, спеціальні сепаратори також підходять для переробки гною із вмістом незасвоєних тваринами волокон.

Цистерни для внесення органічних добрив пригрунтовими малоемісійними пристроями, а також різні типи помп та міксерів для рідкого гною завершили презентацію.

В Україні БАУЕР вже реалізував проекти зі зрошення та переробки стоків та був би радий можливостям продовжувати сприяти сільськогосподарському успіху країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора