Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО ШТАБУ З КООРДИНАЦІЇ, МОНІТОРИНГУ ТА КОНТРОЛЮ ЗА СТАНОМ ВИКОНАННЯ РІШЕНЬ ПРО СТЯГНЕННЯ АЛІМЕНТІВ

Дата: 26.06.2019 16:56
Кількість переглядів: 567

У рамках робочого візиту Радника Міністра юстиції України Ігоря Алексєєва відбулося засідання Регіонального штабу з координації, моніторингу та контролю за станом виконання рішень про стягнення аліментів.

Зокрема, під час заходу проаналізовано, що органами державної виконавчої служби Хмельницької області протягом 2019 року стягнуто 98 530 183 гривні на користь дітей, що майже на 30% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Щодо стягнутих сум найбільше себе проявили Нетішинський МВ, Дунаєвецький РВ, Старокостянтинівський РВ та Перший міський відділ ДВС.

Ігор Алексєєв зазначив, що сьогодні, завдяки реалізації дії закону #ЧужихДітейНеБуває, проблема злісних неплатників аліментів в нашій державі поступово зменшується.

 Очільник обласної юстиції Віктор Худняк у свою чергу, подякував колегам за активну та плідну співпрацю на благо та розвиток Української держави. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора