Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЮ РАЙОННОЮ ДЕРЖАВНОЮ АДМІНІСТРАЦІЄЮ СПІЛЬНО З ОТГ ОРГАНІЗОВАНО ПІДВІЗ МЕДПРАЦІВНИКІВ

Дата: 22.03.2020 13:00
Кількість переглядів: 1067

Фото без описуУ зв’язку із забороною на регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні, що передбачена Постановою Кабінету Міністрів від 16 березня 2020 року №215, Кам’янець-Подільською     районною державною адміністрацією спільно із Слобідсько-Кульчієвецькою та Жванецькою ОТГ організовано підвіз медпрацівників, що проживають у населених пунктах району,   до місць роботи. Долучилилася до акції й Гуменецька об’єднана територіальна громада, яка надала 6 транспортних засобів, що обслуговуватимуть 3 маршрути.   Підвіз буде здійснюватися безкоштовно починаючи від 23 березня, як і було попередньо домовлено із медиками,  за п’ятьма напрямками:

  • Оринин – Кадиївці – райлікарня;
  • Слобідка-Рихтівська – райлікарня;
  • Жванець – райлікарня;
  • Устя – райлікарня;
  • Слобідка-Кульчиївецька – райлікарня.

Підвіз медперсоналу буде здійснюватися шкільними автобусами, які вже продезинфіковані та готові до роботи згідно зі всіма санітарно-гігієнічними нормами. Перший рейс — о 6.00.

До цієї акції вже долучилися й аграрії району, які взяли на себе забезпечення транспорту паливо-мастильними матеріалами. Зокрема, це філії ТОВ СП «НІБУЛОН», сільгоспвиробники Олег Комарніцький, Віталій Завадський, Олександр Боршуляк та Олександр Гінзеровський. Виділено кошти на пальне для транспорту і з фонду райдержадміністрації.

Кам’янець-Подільська райдержадміністрація сподівається на співпрацю та запрошує долучитися до цієї доброї справи й інших підприємців району, адже потреба в пальному для автобусів є постійною.

Ще раз наголошуємо, що безкоштовний підвіз до міста забезпечується виключно для медпрацівників (близько 120 осіб). Даний транспорт не покликаний обслуговувати мешканців району. Тож будьмо свідомими!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора