Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

МАЙСТЕР-КЛАС ВІД СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ ДЛЯ МАЙБУТНІХ АГРАРІЇВ

Дата: 04.03.2020 10:05
Кількість переглядів: 460

Фото без опису3 березня у Кам’янець-Подільській районній філії Хмельницького обласного центру зайнятості зустрічали студентів-випускників коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету. Для майбутніх агрономів фахівці філії провели День відкритих дверей та майстер-клас «Сучасні джерела пошуку роботи».

Розпочався захід з презентації послуг Державної служби зайнятості для молоді. Студенти переглянули актуальні вакансії, ознайомились з інформаційним наповненням секторів, а також обговорили питання про подолання перешкод, які виникають при працевлаштуванні. Випускники отримали поради щодо написання резюме та поведінки під час співбесіди з роботодавцем.

Фахівці філії наголосили студентам, що успішний той, котрий постійно навчається. Використання нових інформаційних технологій може підвищити конкурентоспроможність на ринку праці та забезпечити успіх у професійній діяльності. Присутніх ознайомили з онлайн-курсами «Prometheus», які допоможуть підвищити шанси на працевлаштування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора