Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПЕРЕВІЗНИКИ РАЙОНУ РЕГУЛЯРНО ПРОВОДЯТЬ ЗАХОДИ З ПРОТИЕПІДЕМІЧНОЇ ОБРОБКИ ТРАНСПОРТУ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ

Дата: 18.03.2020 08:34
Кількість переглядів: 569

У зв’язку з поширенням територією України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, при райдержадміністрації була створена тимчасова протиепідемічна комісія щодо попередження завезення та розповсюдження на території району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

На останньому засіданні комісія, серед іншого, прийняла рішення зобов’язати перевізників району, що працюють на маршрутах загального користування, після кожного рейсу проводити протиепідемічні та дезінфікаційні заходи. Адже відомо, що громадський транспорт одне із найнебезпечніших джерел поширення інфекційних хвороб.

На виконання даного рішення працівниками Кам’янець-Подільського міськрайонного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області щоденно проводиться  протиепідемічна обробка усіх без виключення транспортних засобів задіяних у перевезенні пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Кам’янець-Подільського району. Обробка проводиться дезінфікуючим засобом Гуасепт. Крім того, водіями автобусів після кожного рейсу проводиться обробка транспортних засобів розчином Люмакс Хлор Лайт.

За останньою інформацією, розпорядженням голови Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації від 17.03.2020 р. №92/2020-р з 12 год.00 хв. 18 березня до 3 квітня 2020 р. припинено регулярні та нерегулярні перевезення пасажирським автомобільним транспортом приміського сполучення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора