Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ УЧАСНИКІВ КОНФЕРЕНЦІЇ "ДОБРОДІЙНИЙ СОЛІДАРИЗМ — СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА ПАРАДИГМА ХХІ СТОРІЧЧЯ» ДО НАРОДУ УКРАЇНИ І ВСІХ ВЛАДНИХ СТРУКТУР

Дата: 21.10.2019 13:55
Кількість переглядів: 434

Фото без опису20-22 вересня в Іспанії, м. Торрев’єха, відбулася Міжнародна конференція «Добродійний солідаризм – соціально-економічна парадигма ХХІ сторіччя».

Програмою Конференції було передбачено окрему тему: «Економіка України – шлях до демократизацій: солідарні підходи».

Результатом плідної роботи є Звернення учасників Міжнародної конференції «Добродійний солідаризм – соціально-економічна парадигма ХХІ сторіччя» до Народу України, Президента України В.О. Зеленського, Депутатів Верховної Ради України та Членів Кабінету Міністрів України.

У разі вашої зацікавленості в економічному розвитку адміністративної території за принципами народної економіки, пропонується залучатися до обговорення і напрацювання спільних пропозицій, а також питань, що потребують вирішення, за гіперпосиланням: https://www.facebook.com/102400504486810/posts/135617991165061?sfns=mo

З питань співпраці або за додатковою інформацією звертатися електронними лисами до контактної особи – Панцир Сергій Іванович, віце-президент МАС, координатор українського проектного офісу, Email: ps@glavrada.org .

Запрошуємо залучитися до дискусії, фахова точка зору з середини дуже важлива для досягнення кращого результату.

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора