Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

РОЗПОЧАЛОСЯ ПРОВЕДЕННЯ ПЛАНОВОЇ ПЕРОРАЛЬНОЇ ІМУНІЗАЦІЇ ДИКИХ М’ЯСОЇДНИХ ТВАРИН ПРОТИ СКАЗУ

Дата: 18.09.2019 08:40
Кількість переглядів: 416

Фото без описуЗ 11 вересня в Хмельницькій області  розпочалося проведення планової пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин (лисиць, вовків, єнотовидних собак) проти сказу.

Вакцинація проводиться повітряним розподілом принад з вакциною авіакампанією ТОВ «Авіакампанія V-Avia” за допомогою літаків АН-2. Розкидання вакцини буде проводитися в лісових та сільськогосподарських угіддях по всій території області.

Вакцини створюють специфічний імунітет при пероральному застосуванні; не викликають захворювання у молодих тварин; не виділяють вакцинований вірус зі слиною; безпечні для інших тварин; безпечні для людини і природного середовища; стабільні в польових умовах.

Розповсюдження вакцини літаком найбільш економічний із всіх систем розподілу; при цьому обробці піддаються всі середовища існування лисиці (приміські зони, ліси, с/г угіддя) .

 
 

Звертаємось до мешканців області з проханням з порозумінням поставитись до заходів з вакцинації диких м’ясоїдних тварин, при виявленні принад не руйнувати їх, не брати в руки, а залишати привабливими для тварин.Заздалегідь дякуємо за nopoзуміння!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора