Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

1 ЧЕРВНЯ СТАРТУЄ БЕЗКОШТОВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ КУРС ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ НАССР В УКРАЇНІ

Дата: 31.05.2019 09:10
Кількість переглядів: 454

Фото без описуМінагрополітики, Держпродспоживслужба, проект ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в України» та платформа масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» запрошують усіх бажаючих взяти участь у безкоштовному навчальному курсі «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», який стартує 1 червня.

Курс розрахований на представників бізнесу, фахівців державного сектору в харчовій галузі та звичайних українських споживачів.

Цей курс простою мовою пояснює непрості питання:

  • що таке нове харчове законодавство України;
  • що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;
  • хто такі оператори ринку;
  • що таке простежуваність у харчовому законодавстві;
  • що таке НАССР та як його правильно читати.

Зареєструватися можна за формою, яку ви знайдете за за посиланням https://new.minagro.gov.ua/ua/news/1-chervnya-startuye-bezkoshtovnij-navchalnij-kurs-shchodo-vprovadzhennya-nassr-v-ukrayini

Курс є повністю безкоштовним. Після завершення курсу слухачі отримають відповідний сертифікат.

Довідково: В Україні впроваджена європейська модель контролю над якістю та безпечністю харчів – НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point), яка дозволяє аналізувати та контролювати небезпечні фактори хімічного, мікробіологічного та фізичного походження від сировини до обігу та споживання готової продукції.

Тематика курсу:

  1. Безпечність чи якість? Що регулює харчове законодавство?
  2. Базові знання з НАССР – що необхідно знати перед впровадженням? Програми-передумови.
  3. Розуміння та застосування принципів НАССР. Як уникнути типових помилок?

Автори курсу: Яна Добідовська, Юрій Оглашенний.

Запрошений спікер курсу: Володимир Лапа, голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора