Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виставка “Агро-Поділля 2018”

Дата: 17.09.2018 13:11
Кількість переглядів: 923

15 вересня на території Торгово-cервісного Центру "Поділля" в місті  Хмельницькому  відбулася 31- ша обласна виставка “Агро-Поділля 2018”.

Вітали учасників та гостей з нагоди відкриття 31-ї виставки, голова облдержадміністрації Вадим Лозовий, голова обласної ради Михайло Загородний, заступник Хмельницького міського голови Анатолій Нестерук, директор Департаменту АПР, ЕПР  Олег Омелянюк та голова асоціації сільськогосподарських товаровиробників Хмельниччини Василь Мастій.

Кращих працівників агровиробництва області, задіяних на жнивах поточного року посадовці відзначили грамотами та цінними подарунками. Грамотою  Хмельницького міського голови  було нагороджено  аграрія Кам’янеччини -  Віктора Федірка, тракториста - машиніста філії «Кам’янець – Подільська» ТОВ  СП «Нібулон».

Під час виставки присутні мали змогу оглянути кращі зразки продукції та товари місцевих підприємств, що були представлені у виставкових експозиціях кожного району області, а також закладами профтехосвіти, вищими навчальними закладами та лісовими господарствами.

Презентували Кам’янець – Подільську районну експозицію голова районної державної адміністрації  Василь Сукач  та начальник відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Надія Сузанська.  Цьогоріч  продукцію Кам’янеччини демонстрували на стінах Кам’янецької фортеці, виготовленої працівникам відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів з колосків зернових культур.

При нагоді, Василь Олександрович подякував всім, хто долучився до свята, зокрема аграріям району, виробникам ковбасних  та хлібобулочних виробів, садівникам, бджолярам та іншим виробникам, чия продукція була представлена на виставці, а також реалізовувалась на ярмарку.

Крім того, ТОВ «Український кристал» в черговий раз вразив присутніх своїм солодким доробком у вигляді карти області.

Також, до уваги відвідувачів була представлена сільгосптехніка, обладнання, комплектуючі, запчастини, сервіс; обладнання для тваринництва та переробки біомаси; засоби захисту рослин, добрива, насіння; сучасні технології і проекти у сільському господарстві; демонстраційні покази техніки і технологій на полігонах виставкового комплексу; ярмарок сільськогосподарської продукції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора