Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося пленарне засідання тридцять п’ятої сесії районної ради  VII скликання

Дата: 16.05.2019 16:59
Кількість переглядів: 1026

Фото без опису16 травня в приміщенні Кам’янець-Подільської районної ради  відбулося пленарне засідання тридцять п’ятої сесії районної ради  VII скликання

Участь у засіданні сесії взяли голова райдержадміністрації Василь Сукач, голова районної ради Віктор Кривак, депутати районної ради, начальники служб та структурних підрозділів райдержадміністрації, голови сільських рад, представники ОТГ району.

У ході роботи депутати розглянули такі питання:

1. Про депутатські запити.

2. Про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік.

3. Звіт про виконання Комплексної програми взаємодії військових частин А2738, А3290 Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України Кам’янець-Подільського району та Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації, її структурних підрозділів щодо захисту життя, миру і спокою українських громадян, територіальної цілісності, свободи і незалежності України на 2018 рік.

4. Про хід виконання Програми боротьби зі злочинністю та забезпечення охорони громадського порядку в Кам’янець-Подільському районі на 2017-2020 роки.

Фото без опису5. Про внесення змін до Комплексної програми запобігання та зменшення впливу надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру у Кам’янець-Подільському районі на 2017-2020 роки.

6. Про районну програму територіальної оборони Кам’янець-Подільського району на 2019 рік.

7. Про затвердження розміру заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів комунальної власності на 2019 рік.

8. Звіт про виконання Програми забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків Кам’янець-Подільського району на період до 2018 року.

9. Про надання дозволу комунальному підприємству «Комунальне некомерційне підприємство «Кам’янець-Подільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на списання будівлі фельдшерського пункту с. Шутнівці та лічильника електронного 3-фазного НІК-2303 амбулаторії загальної практики сімейної медицини с.Жванець.

10. Про хід виконання Програми розвитку культури та туризму Кам’янець-Подільського району на 2016-2020 роки.

11. Про передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Кам’янець-Подільського району у комунальну власність міста Кам’янець-Подільський нежитлової будівлі.

12. Про стан розрахунків сільськогосподарських підприємств по бюджетних позичках за минулі роки до районного бюджету.

13. Про затвердження передавального акта Кам’янець-Подільської центральної районної лікарні до правонаступника – комунального некомерційного підприємства «Кам’янець-Подільська центральна районна лікарня».

Фото без опису14. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Кам’янець-Подільська центральна районна лікарня».

15. Про керівника комунального некомерційного підприємства «Кам’янець-Подільська центральна районна лікарня».

16. Про затвердження передавального акта Староушицької районної лікарні №3 до правонаступника – комунального некомерційного підприємства «Староушицька районна лікарня №3».

17. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Староушицька районна лікарня №3».

18. Про керівника комунального некомерційного підприємства «Староушицька районна лікарня №3».

19. Про передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селища Кам’янець-Подільського району у комунальну власність Староушицької селищної ради майна колишньої Рункошівської ЗОШ І ступеня.

20. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення капітального ремонту покрівлі та поверхового перекриття нежилого приміщення (дім основний корпус), що знаходиться за адресою: Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський, вул. Шевченка, 49.

21. Про передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Кам’янець-Подільського району у комунальну власність Староушицької селищної ради нежитлової будівлі (аптеки).

22. Про затвердження проектно-кошторисної документації за робочим проектом «Реставраційні роботи покрівлі приміщення по вул. Троїцька, 2, м. Кам'янець-Подільський Хмельницької області (колишній готель «Бельвю», XVII-XIX ст., пам'ятка архітектури, охорон. № 4-Хм)».

23. Про зняття з контролю рішень сесій районної ради.

24. Про план роботи районної ради на ІІ півріччя 2019 року.

25. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора