Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ І НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ: БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНИМИ НА ВОДІ!

Дата: 26.07.2024 10:22
Кількість переглядів: 44

Фото без описуПозачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Тюріна було присвячене розгляду питання про стан виконання заходів з попередження загибелі людей на водних об’єктах області.

В режимі онлайн участь у засіданні комісії взяли заступник начальника Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації Юрій Завальнюк і заступник начальника відділу з питань цивільного захисту населення, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами адміністрації Іван Правник.

Як йшлося під час засідання, з метою покращення ситуації щодо кількості нещасних випадків на воді в області розроблений План заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах області в літній період 2024 року, який доведено до відповідальних Фото без описувиконавців, та План усунення недоліків, виявлених під час цільової перевірки місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування Хмельницької області щодо стану готовності місць масового відпочинку населення на водних об’єктах.

Основними причинами загибелі людей на водних об’єктах залишаються купання в стані алкогольного сп’яніння, купання в необладнаних водоймах, невміння добре плавати, порушення правил безпеки.

Тому вкотре звертаємося до мешканців району: будьте обережні під час відпочинку на воді — купайтеся лише у відведених для цього місцях та дотримуйтеся правил безпечної поведінки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора