Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НА БАЗІ ВЕТЕРАНСЬКОГО ХАБУ ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ "КРИЗОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ У ГРОМАДАХ"

Дата: 25.07.2024 10:19
Кількість переглядів: 54

Фото без опису22-23 липня 2024 року на базі відділу з питань ветеранської політики Кам'янець-Подільської районної військової адміністрації відбулося навчання базового курсу "Кризовий менеджмент в громадах".

Провели навчання координатори проєкту «Міжнародна співпраця у сфері охорони здоров'я» Ілона Білик, Юлія Казакова та Олександр Кришко.

Тренінговий курс із реагування на кризові виклики сьогодення, надання першої психологічної допомоги під час стресових обставин пройшли працівники відділу з питань ветеранської політики, управління соціального захисту населення, представники територіальних громад Кам'янець-Подільського району, які відповідають за реалізацію ветеранської політики.

Цей дводенний тренінг, що складався з лекцій, презентацій, тематичних досліджень, практичних рольових ігор, групових та індивідуальних завдань, був спрямований на допомогу учасникам з метою кращого та швидшого реагування на потенційні ризики сьогодення, формування відчуття органічного звязку кожної людини з суспільством, колективом та групами.

Такі програми стресостійкості дають змогу не лише глибше зрозуміти природу стресу, а й опанувати практичні методи і прийоми боротьби з ним.

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора