Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРЕДСТАВНИКИ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ОНЛАЙН ПРЕЗЕНТАЦІЇ РОБОТИ В ПРОМИСЛОВОМУ СЕРЕДОВИЩІ ЄДИНОГО ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ АДРЕС

Дата: 24.07.2024 14:36
Кількість переглядів: 53

Фото без опису24 липня в режимі онлайн відбулася презентація початку роботи у промисловому середовищі Єдиного державного реєстру  адрес, зокрема верифікації адрес органами місцевого самоврядування.

Захід було організовано Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури і Міністерством цифрової трансформації для голів громад, керівництва обласних і районних військових адміністрацій, представників Центрів компетенції адресного реєстру та працівників уповноважених органів містобудування та архітектури.

Проведення заходу мало на меті надати інформацію про алгоритм роботи з наповнення Реєстрів, презентувати результати готовності регіонів до впровадження змін, надати необхідні для роботи органів місцевого самоврядування та військових адміністрацій матеріали.

Кам’янець-Подільську районну військову адміністрацію на заході представляли заступник начальника адміністрації Юрій Завальнюк і начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури адміністрації Володимир Молодоженя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора