Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НА БАЗІ ВІДДІЛУ З ПИТАНЬ ВЕТЕРАНСЬКОЇ ПОЛІТИКИ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ВІДБУЛИСЯ НАВЧАННЯ З БАЗОВОГО КУРСУ НАДАННЯ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ

Дата: 09.05.2024 14:42
Кількість переглядів: 40

Фото без опису7-8 травня у відділі з питань ветеранської політики Кам'янець-Подільської районної військової адміністрації відбулося навчання базового курсу з надання психологічної допомоги за ізраїльською програмою, яке провів тренер Ізраїльської коаліції травм (Israel Trauma Coalition).

Перший етап тренінгового курсу із реагування та надання психологічної допомоги під час стресових обставин пройшли працівники відділу з питань ветеранської політики, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, представники територіальних громад Кам'янець-Подільського району, які відповідають за роботу з ветеранами війни та членами їх сімей.

Такі програми стресостійкості дають змогу не лише глибше зрозуміти природу стресу та види протидії йому, а й опанувати практичні методи і прийоми. Йдеться про самодопомогу та надання першої психологічної допомоги іншим.

Слухачі отримали чимало знань щодо правильної комунікації з ветеранами війни та членами їх сімей під час виконання службових обов’язків.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора