Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛАСЯ МІЖВІДОМЧА НАРАДА ЩОДО СТВОРЕННЯ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ ІНДУСТРІАЛЬНИХ ПАРКІВ

Дата: 18.04.2024 15:34
Кількість переглядів: 36

Фото без описуНа Хмельниччині відбулась Міжвідомча нарада щодо створення та функціонування індустріальних парків. На сьогодні в області утворено 4 індустріальних парки, також опрацьовуються можливості щодо створення ще 3. Це свідчить про те, що Хмельниччина має всі необхідні умови для успішного розвитку цієї інноваційної форми розвитку економіки.

Під головуванням першого заступника начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Тюріна та за участі заступника Міністра економіки України Віталія Кіндратіва, народних депутатів України, представників індустріальних парків та бізнесу відбулось обговорення поточної діяльності та державної підтримки індустріальних парків, перспектив утворення нових та обмін досвідом роботи у сфері індустріальних парків.

Фото без описуУ режимі відеоконференції у нараді взяв участь перший заступник начальника Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації Петро Мосендз.

В ході обговорень заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку Дмитро Кисилевський поінформував щодо законодавчого забезпечення індустріальних парків. Також заступник Міністра економіки України Віталій Кіндратів розповів про підзаконні акти щодо їх реєстрації та функціонування.

Окрім того, під час наради учасники обговорили низку важливих питань, зокрема йшлося про успішний досвід громад у розвитку індустріальних парків в Україні, створення та функціонування індустріальних парків регіону та підключення індустріальних парків до мереж електропостачання, газу, води та водовідведення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора