Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ЗВІТУ З ОЦІНКИ ВПЛИВУ НА ДОВКІЛЛЯ ДЛЯ ТОВ "ГАРДЕН ПЕТРОЛЕУМ"

Дата: 12.04.2024 09:40
Кількість переглядів: 15

Фото без описуПовідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності, що полягає в новому будівництві автозаправного комплексу та автогазозаправного пункту за адресою: вулиця Захисників України, б/н,  смт. Нова Ушиця Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Площа земельної ділянки — 0,116 га, ділянка знаходиться у орендному користуванні ТОВ «Гарден Петролеум» згідно Договору оренди землі та Витягу з Державного реєстру речових прав від 05.09.2023р. Кадастровий номер: 6823355100:03:002:0491.

Цільове призначення земельної ділянки – 12.11 «для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу».

Передбачається будівництво АЗК середньої потужності на 250 заправок на добу нафтопродуктами. АГЗП на 100 заправок на добу СВГ (пропан-бутан). Зберігання бензину і дизельного палива передбачено у 2-х підземних двостінних металевих резервуарах загальним об’ємом 100 м3. Зберігання СВГ передбачено в одному підземному металевому резервуарі об’ємом 9,9 м3. 

Текст повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, доступний для завантаження 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора