Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГЕОГРАФІЯ #ВАРТО ПОЧАТИ ВЛАСНУ СПРАВУ

Дата: 03.04.2024 14:19
Кількість переглядів: 20

Фото без описуЦього року Український ветеранський фонд отримав рекордну кількість заявок на конкурсну програму #Варто почати власну справу, мета якої – підтримка та розвиток ветеранських підприємницьких ініціатив.

Наразі триває етап розгляду проєктних заявок експертами. Ми ж розповідаємо про географію наших заявників. Свої проєкти надіслали представники 22 областей і столиці України. Серед регіонів-рекордсменів:

Львівщина – 27 заявок;

Харківщина – 24 заявки;

Івано-Франківщина – 21 заявка.

Підприємницька діяльність – це важливий етап Шляху ветерана, який допомагає поставити нові цілі та знайти натхнення. Окрім того, ветеранське підприємництво допомагає розвиватися не лише власникам бізнесів, але й розвиває регіони. Малий та середній бізнес є важливими для формування бюджету та благополуччя сіл, містечок та міст України.

Мешканцям малих міст та сіл отримати фінансову підтримку для своїх бізнес-ініціатив на високому рівні часто буває важко. Вони не мають такого доступу до ресурсів, як підприємці у великих містах або столиці, що підкреслює потребу в розробці цільових програм підтримки на зразок програми #Варто почати власну справу від Українського ветеранського фонду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора