Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГРУПИ ПІДТРИМКИ ДЛЯ РОДИН ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

Дата: 08.04.2024 14:25
Кількість переглядів: 48

Фото без опису4 квітня у відділі з питань ветеранської політики Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації за організації начальника відділу Наталії Похольчук  відбулося установче засідання робочої групи волонтерів з питань організації і проведення на базі ветеранського хабу груп підтримки для родин військовослужбовців.

Групи створюються з метою познайомити жінок між собою для взаємопідтримки та надати інструменти для самодопомоги при різних емоційних станах, допомогти відчути власну опору та підтримку інших, ознайомитись з техніками стабілізації, самодопомоги та допомогти знайти додаткові способи налагодження комунікації в родині в існуючих умовах. Групи закриті, розраховані на серію зустрічей, кожна тривалістю 2 години, плануються раз на тиждень у визначений день.

Важливо! Це не терапевтичні групи, а зустрічі підтримки, які модеруються психологами.

В подальшому є можливість самоорганізації та проведення підтримуючих зустрічей самими учасницями цієї групи у форматі «рівний-рівному» або створення відкритих зустрічей для надання підтримки.

Долучайтеся, адже разом ми сильніші.

Запрошуємо в групи підтримки дружин військовослужбовців — де в безпечному спільному просторі можна підтримувати одна одну, говорити про важливе без осуду і отримати інструменти психологічної самодопомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора