Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАВЧАННЯ З НАДАННЯ ДОЛІКАРСЬКОЇ ДОПОМОГИ ПРИ ОТРИМАННІ ПОРАНЕНЬ ТА КОНТУЗІЙ

Дата: 05.04.2024 11:16
Кількість переглядів: 75

Фото без описуНа виконання розпорядження начальника Кам'янець-Подільської районної військової адміністрації "Про порядок проведення у Кам'янець-Подільському районі заходів базової підготовки громадян України до національного спротиву у 2024 році" та доручення начальника районної військової адміністрації Олександра Анур'єва для працівників адміністрації організовано навчання на тему "Надання долікарської допомоги при отриманні поранень та контузій" і "Подолання посттравматичного синдрому". В режимі онлайн до заходу мали змогу долучитися й бажаючі представники територіальних громад району.

Навчання провів директор КНП "Лікувальний діагностично-консультаційний центр" Кам'янець-Подільської міської ради, лікар-хірург Артур Савицький. Досвід Артура Миколайовича особливо цінний тим, що починаючи з 2014 року він неодноразово працював у зоні проведення АТО/ООС, надаючи допомогу військовослужбовцям і цивільному населенню, що постраждали внаслідок воєнних дій.

Дякуємо Артуру Миколайовичу, що долучився до ініціативи та поділився знаннями, які, без перебільшення, можуть допомогти врятувати життя.

Віримо в ЗСУ та нашу перемогу, але в той же час маємо бути готові дати відсіч ворогу та в разі необхідності надати допомогу тим, хто поруч.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора