Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

СПІВПРАЦЯ З АВТОШКОЛОЮ ХАРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ВНУТРІШНІХ СПРАВ ТРИВАЄ

Дата: 29.03.2024 11:37
Кількість переглядів: 47

Фото без описуВ рамках розгортання широкої партнерської взаємодії та налагодження дієвої співпраці 27 березня у відділі з питань ветеранської політики Кам’янець-Поділської районної державної адміністрації відбулася робоча зустріч начальника відділу з питань ветеранської політики Наталії Похольчук з керівником Автошколи для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ Олександром Марунчаком.

Обговорили плани подальшої співпраці Автошколи із керівництвом і представниками структурних підрозділів Кам’янець-Подільської районної та місцевої влади у межах реалізації проєкту «Без бар’єрів», що реалізується МВС України за ініціативи Першої леді Олени Зеленської. Окреслено основні пріоритети у співпраці з головами територіальних громад і громадськими організаціями Кам’янеччини.

Фото без описуНаразі є необхідність у створенні оптимальних умов для успішної адаптації ветеранів/ветеранок, діючих військовослужбовців, їхніх родин, родин загиблих (зниклих безвісти) та повернення їх до активного суспільного життя. З метою подальшої співпраці Автошколи ХНУВС із відділом з питань ветеранської політики Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації і безпосередньо із ветеранським хабом підготовлено Меморандум, який дасть можливість консолідувати зусилля навколо реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора