Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЩОБ БУТИ ГОТОВИМИ ДО ВСЬОГО: В РАЙОНІ ВІДБУЛИСЯ ТРЕНУВАННЯ ЩОДО ПІДГОТОВКИ ТА ПРОПУСКУ ЛЬОДОХОДУ, ПОВЕНІ ТА ПАВОДКІВ

Дата: 09.02.2024 13:28
Кількість переглядів: 64

Фото без описуНа виконання Плану заходів місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені та паводків на території Кам’янець-Подільського району на 2024 рік 8 лютого в районі відбулося тренування щодо дій у разі виникнення згаданих вище надзвичайних ситуацій природного характеру й ліквідації їх наслідків.

Відповідно до навчальної ситуації, внаслідок  швидкого підвищення температури виникла загроза льодового затору на річці Смотрич, що може призвести до затору річки по вулиці Карвасари й загрози підтоплення 13 домогосподарств. Накопичення паводкових вод в понижених ділянках рельєфу призвело до погіршення стану проїзду дорогами. Виникла необхідність обстеження гідроспоруди та розчищення затору, що утворився з винесених водою стовбурів та гілок дерев, інших предметів.

До тренувань були залучені пожежно-рятувальна спеціалізована служба, спеціалізована служба охорони публічного (громадського) порядку, спеціалізована служба енергетики, спеціалізована служба зв’язку та оповіщення.

У рамках тренування в приміщенні Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації під керівництвом першого заступника начальника адміністрації Петра Мосендза відбулася підсумкова нарада, в якій взяли участь представники комісії з питань ТЕБ та НС і комісії з питань евакуації, керівний склад задіяних спеціалізованих служб, представники територіальних громад району.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора