Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДОНЬКУ ГЕРОЯ-ЗАХИСНИКА ДЕНИСА ДОРОФЄЄВА

Дата: 09.02.2024 13:16
Кількість переглядів: 72

Фото без опису2 лютого день народження відзначила Ангеліна Дорофєєва, донька Героя, молодшого сержанта Дениса Дорофєєва, який 24 січня загинув внаслідок ворожого обстрілу на Донеччині.

Друзі та близькі до сім’ї Дорофєєвих люди з повагою й вдячністю згадують Дениса, як людину з великої літери, справжнього Героя і Захисника України, який з перших днів збройного конфлікту пішов захищати Україну, рідне місто, свою донечку Ангеліну та дружину Ольгу.

 У цей важкий для сім’ї Дорофєєвих час надзвичайно важливо бути поруч, підтримати їх у важкому горі та забезпечити всебічну підтримку і супровід родини. Саме тому 7 лютого за дорученням начальника Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації  Олександра Анур’єва  у ветеранському хабі привітали доньку загиблого Героя. Подарунок Ангеліні вручили  начальник відділу з питань ветеранської політики Наталія Похольчук разом з волонтером ветеранського хабу Інгою Потаповою.  Під час зустрічі також  обговорили першочергові потреби сім’ї, проблемні питання та шляхи їх вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора