Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ОГОЛОШЕНО ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ РІДНОЇ МОВИ

Дата: 09.02.2024 08:33
Кількість переглядів: 37

Фото без описуНаціональним фестивалем “Код Нації” спільно з проєктом “ПроМову” оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого. Головною метою конкурсу є сприяти розвитку української мови шляхом популяризації її культурного надбання у суспільстві; заохочення представників усіх верств населення до вивчення української мови, утвердження її як головного чинника існування нашої нації; розвиток творчих та інтелектуальних здібностей учасників конкурсу та тестування. Підтримка Збройних сил України благодійними внесками учасників.

На конкурс усі охочі зможуть подати свої творчі проєкти у п’яти номінаціях: образотворчі роботи, відеороботи, фотокросинг, есе на тему “Мовне питання” та номінація мовних мемів.

Подача заявок на конкурс відбувається на сайті з 05.02 по 25.02, оцінювання творчих проєктів по 29.02, а оголошення переможців конкурсу відбудеться 01 березня на офіційних сторінках фестивалю в соціальних мережах.

Для інших знавців солов’їної освітня платформа фестивалю проводитиме тестування на рівень володіння українською мовою. Зареєструватись на нього можна на сторінці з 05.02 по 23.02, пройти тестування з 26.02 по 29.02, а дізнатись попередні результати вже з 01 березня!

Детальніше про умови участі та положення на сайті Конкурсу

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора