Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАЧАЛЬНИК КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР АНУР’ЄВ ПРОВІВ РОБОЧУ ЗУСТРІЧ ІЗ АРХІЄПИСКОПОМ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИМ І НОВОУШИЦЬКИМ ГЕРМАНОМ

Дата: 08.02.2024 16:42
Кількість переглядів: 97

Фото без опису2 лютого 2024 року рішенням Священного Синоду утворено Кам’янець-Подільську єпархію Православної Церкви України. Керуючим новоутвореної єпархії обрано Високопреосвященного Германа (Семанчука), Архієпископа Кам’янець-Подільського і Новоушицького.

Сьогодні, 8 лютого, відбулася робоча зустріч начальника Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації Олександра Анур‘єва з Архієпископом Кам’янець-Подільським і Новоушицьким Германом.

У зустрічі взяли участь перший заступник начальника районної військової адміністрації Петро Мосендз, заступник начальника районної військової адміністрації Юрій Завальнюк, Благочинний Першого Камʼянець-Подільського округу протоієрей Олександр Цісар, настоятель храму Святих Апостолів Петра і Павла, та ігумен Лука (Грубняк).

Під час зустрічі йшлося про духовне життя в районі та процеси, що супроводжують діяльність релігійних громад.  Учасники обговорили важливу роль церкви  та власне її служителів у формуванні суспільної думки, їх вплив на свідомість громадськості, наголосивши при цьому, що саме церква як духовна організація є беззаперечним  об’єднуючим фактором для суспільства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора