Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ ВІДЗНАЧИЛИ ЗАГИБЛИХ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

Дата: 31.01.2024 16:04
Кількість переглядів: 73

Фото без описуНе забувати про величезну жертву наших полеглих захисників і захисниць, шанувати їхню пам’ять та бути вдячними за кожен новий день у вільній країні — один із найважливіших обов’язків суспільства в цілому і кожної людини зокрема.

Відзначення та визнання подвигу воїнів-захисників на рівні держави — це не лише данина їхній пам’яті, а й свідчення того, що ім’я кожного полеглого Героя назавжди залишиться в історії нашої країни як символ незламності, відданості й сили.

Сьогодні перший заступник голови Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Петро Мосендз та начальник Кам’янець-Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Андрій Шуханов вручили державні нагороди рідним військовослужбовців, які загинули, захищаючи свою країну та свій народ від агресора.

Відповідно до Указів Президента України, за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено солдата Придеткевича Олега Івановича (посмертно), старшого солдата Акішева Сергія Володимировича (посмертно), солдата Верецуна Вадима Вячеславовича (посмертно), солдата Михайловського Миколу Миколайовича (посмертно), старшину Михайлова Валерія Васильовича (посмертно). Медаллю «За військову службу Україні» відзначено старшого лейтенанта Дербушева Максима Борисовича (посмертно) і солдата Лук’янова Анатолія Анатолійовича (посмертно).

Вічна пам’ять усім полеглим за Україну! Щирі співчуття й низький уклін рідним, які втратили синів, батьків, чоловіків. Навіть час не в змозі загоїти цих ран. Залишаються лише спогади і щира віра в Перемогу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора