Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ПИТАННЯ НАДАННЯ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ ВЕТЕРАНІВ, ВЕТЕРАНОК, ЧЛЕНІВ ЇХНІХ СІМЕЙ ТА СІМЕЙ ЗАГИБЛИХ І БЕЗВІСТИ ЗНИКЛИХ

Дата: 30.01.2024 15:07
Кількість переглядів: 52

Фото без опису30 січня в рамках підготовки до підписання Меморандуму про співпрацю і взаємодію між Кам’янець-Подільською районною державною адміністрацією і громадською організацією «Українська асоціацію сімейних психологів» відбулася робоча зустріч заступника голови адміністрації Юрія Завальнюка, представниці громадської організації Інги Потапової і начальника відділу з питань ветеранської політики адміністрації Наталії Похольчук.

Під час розмови окреслено першочергові завдання щодо реалізації провідного напрямку діяльності ветеранського хабу, а саме соціальної та психологічної підтримки ветеранів, ветеранок, членів їхніх родин та родин загиблих, безвісти зниклих. У спільних намірах  - надання соціального супроводу та психологічної підтримки, створення груп взаємодопомоги та підтримки,  організація й проведення спільних інформаційно-просвітницьких заходів.

Відсьогодні проводиться попередній запис на психологічні консультації за телефоном відділу з питань ветеранської політики райдержадміністрації +38(068)371-39-35.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора