Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З ПИТАНЬ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ РАЙОННИХ ЕТАПІВ СПОРТИВНИХ ЗМАГАНЬ "ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ІГРИ", "ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ЗІ СПОРТОМ"

Дата: 25.01.2024 16:27
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

З грудня 2023 по червень 2024 року за ініціативи Президента України Володимира Зеленського в Україні реалізуються загальнонаціональні проєкти «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», «Пліч-о-пліч зі спортом».

Спортивні змагання мають на меті формування ефективної моделі розвитку фізичної культури і спорту у закладах загальної середньої освіти, сталих традицій та мотивацій учнівської молоді щодо фізичного виховання як важливого чинника забезпечення здорового способу життя та європейських стандартів і підходів до організації дозвілля.

З метою належної організації та проведення районного етапу змагань 25 січня у залі засідань районної державної адміністрації відбулася нарада, в якій взяли участь заступник голови Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Юрій Завальнюк, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту районної державної адміністрації Віктор Дорож і представники міських, селищних і сільських рад району, котрі відповідають за розвиток фізичної культури і спорту в громадах.

Фото без описуЯк наголосив заступник голови адміністрації Юрій Завальнюк, проведення  цих змагань на належному рівні є дуже важливим, адже вони слугують ефективним засобом виховання морально-вольових якостей учасників, сприяють розвитку командного духу, дисципліни та наполегливості.

За результатами наради територіально визначено дві зони, в яких відбуватимуться змагання. Це Дунаєвецька та Кам’янець-Подільська. Обговорено дати й місця проведення змагань.

Окрім того, учасники  окреслили плани на 2024 рік, які  будуть мати позитивний вплив на розвиток спорту на території Кам’янець-Подільського району, й шляхи покращення комунікації між територіальними громадами району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора