Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У РАМКАХ ПАРТНЕРСЬКОЇ ВЗАЄМОДІЇ З ВІДДІЛОМ З ПИТАНЬ ВЕТЕРАНСЬКОЇ ПОЛІТИКИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ХАРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ВНУТРІШНІХ СПРАВ ЗДІЙСНЮЄ НАБІР В АВТОШКОЛУ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 24.01.2024 12:01
Кількість переглядів: 93

Фото без описуАвтошколи для осіб з інвалідністю – флагманський проект Міністерства внутрішніх справ, що реалізується в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів». Мета проекту – створити ефективну й комфортну систему адаптації осіб з інвалідністю до керування транспортними засобами з урахуванням їхніх можливостей і потреб. Так, в Кам’янець-Подільському районі Харківський національний університет внутрішніх справ здійснює набір в Автошколу з підготовки водіїв транспортних засобів категорії «В» для осіб з інвалідністю. Окрім базового навчання в автошколі можна пройти курс практичної перепідготовки. Це особливо актуально для тих, хто отримав травму уже маючи водійське посвідчення. 

Саме тому в рамках розгортання широкої партнерської взаємодії 23 січня у відділі з питань ветеранської політики райдержадміністрації проведено робочу зустріч з керівником Автошколи для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ Олександром Марунчаком, який розповів про умови навчання та особливості діяльності Автошколи.

За підсумками окреслено основні напрямки співпраці щодо обміну та розповсюдження інформації, організації та участі у проведенні спільних заходів, переадресації звернень громадян. Прийнято рішення про укладання Меморандуму про взаємодію та співпрацю, що дасть можливість консолідувати зусилля навколо реалізації Національної стратегії зі створення без бар’єрного простору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора