Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ТУРНІР З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ СЕРЕД ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ ТА ПОСАДОВИХ ОСІБ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 16.12.2023 13:35
Кількість переглядів: 111

Фото без опису15 грудня відбувся турнір з настільного тенісу серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, в якому взяли участь представники Кам'янець-Подільської районної військової адміністрації та міських, селищних і сільських рад району.

Перше місце серед жінок виборола Ірина Турчин (Кам'янець-Подільська міська рада), друге - в Юлії Гроцької (Кам'янець-Подільська РВА). Третьою стала Галина Романюк (Гуменецька сільська рада).

Серед чоловіків перше місце посів Віталій Сьомко (Гуменецька сільська рада). Другим став Юрій Завальнюк (Кам'янець-Подільська РВА), третім - Павло Григорович (Кам'янець-Подільська міська рада).

У загальнокомандному заліку перше місце з однаковою кількістю очок розділили Кам'янець-Подільська міська та Гуменецька сільська ради. Друге загальнокомандне місце - в Кам'янець-Подільської районної військової адміністрації, третє - в Чемеровецької селищної ради.

Вітаємо переможців турніру та дякуємо нашим незламним Збройним Силам за можливість працювати, займатися спортом і просто жити!

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора