Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАЧАЛЬНИК КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР АНУР’ЄВ ДОЛУЧИВСЯ ДО РОБОТИ ЗАСІДАННЯ КОНГРЕСУ МІСЦЕВИХ ТА РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ

Дата: 16.12.2023 11:32
Кількість переглядів: 104

Фото без опису15 грудня у Львові відбулося річне підсумкове засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України,  яке зібрало на одному майданчику фактично всю повноту влади в Україні.

У режимі відеоконференції участь у засіданні взяли начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації Олександр Анур’єв і голови територіальних громад району.

Підсумкове засідання було присвячене двом ключовим темам: євроінтеграції України та співпраці з міжнародними партнерами й найактуальнішим проблемам регіонів і громад. Метою ж засідання, як і роботи Конгресу загалом, є налагодження прямого зв’язку між центральною та місцевою владою, обговорення проблем регіонів і пошук шляхів для їх вирішення.

На початку роботи перед учасниками заходу виступив Президент України Володимир Зеленський. Висвітлюючи тему євроінтеграції України, Президент і Голова Конгресу наголосив, що готовність України до вступу в ЄС – це спільне завдань усіх, хто працює в системі державної влади та місцевого самоврядування.

Далі у межах нового формату засідання Конгресу місцевих та регіональних влад відбулося інтерактивне спілкування з представниками місцевої влади, під час якого обговорили питання безпеки в громадах, тісної співпраці громад України та Європи, а також інші болючі питання, що турбують людей на місцях.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора