Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

РОЗШИРЕНА РОБОЧА НАРАДА ЩОДО ПРОБЛЕМНИХ ПИТАНЬ, ЯКІ ВИНИКАЮТЬ У ХОДІ ПРОВЕДЕННЯ ЗАГАЛЬНОЇ МОБІЛІЗАЦІЇ

Дата: 01.12.2023 10:53
Кількість переглядів: 127

Фото без опису29 листопада під керівництвом начальника Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації Олександра Анур’єва відбулася розширена робоча нарада щодо проблемних питань, які виникають у ході проведення загальної мобілізації.

Участь у нараді взяли перший заступник голови адміністрації Петро Мосендз, представники Кам’янець-Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Кам’янець-Подільського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, Кам’янець-Подільського управління Служби безпеки України в Фото без описуХмельницькій області, голови територіальних громад району та відповідальні за мобілізаційну роботу в громадах.

У ході наради було проаналізовано перебіг загальної мобілізації в районі та окреслено проблеми, які виникають в під час її організації й проведення.

Учасники зустрічі також обговорили комплекс заходів щодо покращення мобілізаційної роботи й посилення ролі громад при їх здійсненні.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора