Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ДЕРЖАВНОЇ НАДЗВИЧАЙНОЇ ПРОТИЕПІЗООТИЧНОЇ КОМІСІЇ

Дата: 22.11.2023 16:44
Кількість переглядів: 109

Фото без описуСьогодні під головуванням заступника голови Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Юрія Завальнюка відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії.

На порядок денний винесено питання про заходи з проведення відстрілу червоної лисиці для оцінки ефективності проведення пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин проти сказу.

Про епізоотичну ситуацію щодо сказу в Кам’янець-Подільському районі, основні методи профілактики та боротьби зі сказом серед свійських і диких тварин доповів заступник голови Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії, начальник Кам’янець-Подільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Анатолій Лавський.

Фото без описуОпісля члени комісії та запрошені, серед яких голови й представники територіальних громад району, начальники Кам’янець-Подільської, Дунаєвецької, Новоушицької, Чемеровецької дільничних лікарень ветеринарної медицини, НПП «Подільські товтри» та представники організацій мисливців у районі, обговорили питання щодо чисельності червоної лисиці в дикій фауні, проведення регуляції чисельності хижих і шкідливих тварин на території району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора