Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

100-річчя від дня заснування Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Дата: 22.10.2018 17:00
Кількість переглядів: 907

Фото без описуФото без описуСьогодні 22 жовтня у міському будинку культури  відбулись  урочистості з нагоди відзначення 100-річчя від дня заснування Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. 

За свою сторічну історію університет підготував 90 тисяч спеціалістів для загальноосвітніх і спеціальних шкіл, дошкільних виховних закладів, академічних інституцій та управлінської сфери. Серед його випускників – 70 докторів і майже 500 кандидатів наук, заслужені вчителі, діячі науки і техніки, працівники фізичної культури і спорту України, майстри спорту, з них – 44 учасники Олімпійських ігор, 16 із яких вибороли олімпійські медалі: 9 золотих, 3 срібні та 4 бронзові.

На свято були запрошені народний депутат України Володимир Мельниченко, голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний, голова Кам’янець-Подільської райдержадміністрації Василь Сукач, міський голова Хмельницького Олександр Симчишин, міський голова Кам’янець-Подільського Михайло Сімашкевич, ректор Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Сергій Копилов.

Фото без описуФото без описуУ цей святковий день  Василь Олександрович  привітав університет з ювілеєм та нагородив грамотами від Хмельницької обласної державної адміністрації кращих працівників та спортсменів закладу. Також  Грамотами та Подяками від народного депутата України Володимира Мельниченка, обласної ради, міської влади та ректора національного університету імені Івана Огієнка було нагороджено професорів, викладачів, громадсько-культурних діячів які відали усі зусилля для розбудови університету.

 

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора