Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЯК У ПЕРІОД ВІДСУТНОСТІ ЗВ’ЯЗКУ МІЖ ПРРО ТА ФІСКАЛЬНИМ СЕРВЕРОМ ПОДАТКОВОГО ОРГАНУ ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ РОЗРАХУНКОВІ ОПЕРАЦІЇ В РЕЖИМІ ОФЛАЙН ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ?

Дата: 30.10.2023 16:33
Кількість переглядів: 83

Фото без описуУ зазначений період ПРРО можна застосовувати в режимі оф лайн з перевищенням встановлених законодавством строків лише за умови використання фіскальних номерів із діапазону фіскальних номерів, сформованих фіскальним сервером.

На період дії правового режиму воєнного, надзвичайного стану або обставин непереборної сили проведення розрахункових операцій, що здійснюються в режимі оф лайн, та використання фіскальних номерів із діапазону фіскальних номерів, сформованих фіскальним сервером контролюючого органу, можуть здійснюватися з перевищенням встановлених законодавством строків (36 годин підряд або 168 годин протягом календарного місяця).

При цьому, забороняється використання програмного реєстратора розрахункових операцій у період відсутності зв'язку між ПРРО та фіскальним сервером контролюючого органу без отриманого в контролюючому органі діапазону фіскальних номерів, сформованих фіскальним сервером.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора