Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЯКІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ПРИЗНАЧЕННЯ ЖИТЛОВОЇ СУБСИДІЇ НЕОБХІДНО ПОДАТИ НЕПРАЦЮЮЧОМУ ПЕНСІОНЕРУ?

Дата: 06.10.2023 10:38
Кількість переглядів: 27

Фото без описуЯкщо непрацюючий пенсіонер зареєстрований і проживає у житловому приміщенні один, для призначення житлової субсидії він має подати лише заяву та декларацію (за встановленими формами).

Важливо!

За наявності заборгованості зі сплати за житлово-комунальні послуги подається документ про сплату заборгованості або укладений договір про її реструктуризацію, або ухвалу про відкриття провадження у справі у разі оскарження заборгованості в судовому порядку.

Якщо разом з непрацюючим пенсіонером у житловому приміщенні зареєстровані інші особи, які фактично не проживають за місцем реєстрації, до заяви і декларації додатково подаються документи, що підтверджують непроживання  у житловому приміщенні таких осіб. Це можуть бути: довідка про навчання або працевлаштування особи в іншому населеному пункті, довідки ЖЕК, ОСББ або ЖБК про непроживання особи за адресою домогосподарства, довідка про сплату спожитих житлово-комунальних послуг за іншою адресою чи акт обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства / фактичного місця проживання, що складається органом місцевого самоврядування. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора