Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ ТА НС. НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ — ОБГОВОРЕННЯ ЕПІДЕМІЧНОЇ СИТУАЦІЇ З КЕРОВАНИХ ІНФЕКЦІЙ У РАЙОНІ

Дата: 18.09.2023 10:53
Кількість переглядів: 137

Фото без описуСьогоднішнє засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій районної державної адміністрації було присвячене розгляду епідемічної ситуації з керованих інфекцій у Кам’янець-Подільському районі. Головував на засіданні перший заступник голови адміністрації Петро Мосендз.

Про заходи щодо стабілізації епідемічної ситуації в районі доповів завідувач Кам’янець-Подільського районного відділу Державної установи «Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Олег Чайковський.

Обговорили також питання стану  проведення «наздоганяючої» кампанії з вакцинації проти кору, епідемічного паротиту та краснухи серед дітей. Про заходи, спрямовані на організацію й проведення вакцинації та поширення серед населення інформації про необхідність і важливість попередження згаданих інфекційних хвороб, доповіли керівники первинної медико-санітарної допомоги Дунаєвецької, Новоушицької, Чемеровецької, Гуменецької, Смотрицької, Староушицької, Китайгородської, Кам’янець-Подільської територіальних громад.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора